Makeup som udklædning.

Shot med Antioxidanter, livets mirakel :D

Jeg syntes lige at jeg ville smide min viden omkring antioxidanter ind, som et godt råd til alle jer der ikke vil være meget syg her til vinter.
Antioxidanter er nemlig dit immunforsvar som går ind og gør dig mindre modtagelige overfor sygdomme som der jo er meget af her til vinter.
For at få et bedre immunforsvar skal man indtage flere antioxidanter. Man kan både få dem på pilleform eller via kosten. Jeg har do hørt at man skal holde sig fra pilleformen da kroppen ikke tager ordenligt i mod de vitaminer og mineraler der er og bare skyller dem ud igen. Derimod har jeg hørt at indtagelse af antioxidanter via kosten skulle være et mirakel middel til ens krop.
Man kan få antioxidanter i mange forskellige fødevare. Men de bedste antioxidanter som jeg har hørt om er:

 

Grøn matcha tea (alminde grøn tea er også godt, bare ikke lige så godt)
Cia frø (andre frø og nødder er også gode)
Blåbær (og andre bær)
Havtorn
ingefær
gurkemeje

Untitled-1

Generelt mad med meget indehold af E, A og C-vitamin er godt, fordi alle de vitaminer er antioxidanter.

Hvis man virkelig vil have styrket sit immunforsvar har jeg opskriften på et shot man kan tage hver dag, hvorefter man så er dækket helt ind inden for sit immunforsvar.
Det er dog ikke ens betydning med at man kan være meget nærgående med nogle der er syge 😉

3 store ingefær (der ligger typisk, hvad der svarer til 2 stykker i en pakke)
1 pakke gurkemejerod (ca. 100 gram) *
Ca. 1 liter vand
3 økologiske citroner
3 spsk. honning

Sådan gør du
Ingefær og gurkemejerod skylles godt (behøver ikke skrælles).
Hvis du ønsker en ikke så stærk version, så skær ingefær og gurkemejerod i skiver.
Hvis du vil have den lidt stærkere version, så put det i blender eller køkkenmaskine.
Put den skiveskårede eller blendede masse i en gryde med 1 liter vand, bring det i kog (kun lige til det bobler svagt), og lad det simre ca. 30 minutter. Jo stærkere jo bedre for immunforsvaret!
Tag gryden af varmen og lad væsken blive helt kold.
Pres, citronerne og put både saften og resterne fra citronerne i.
Kom derefter honning i og lad det opløses til dagen efter. (honningens antioxidanter forsvinder hvis den bliver opvarmet)
Når det hele har trukket natten over, så sier du væsken fra, hælder det på flaske og stiller det på køl.
Det kan efter sigende holde sig et par uger i køleskabet. Man kan også fryse det ned hvis man nu vil lave dobbelt portion 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup som udklædning.